Välj en sida

Trappstädning Trelleborg

Allservice i Malmö AB – trappstädning i Trelleborg

Trappstädning

Vi hälsar dig varmt välkommen till oss här på Allservice i Malmö AB. Våra medarbetare är experter på fastighetsnära tjänster såsom trappstädning och vi vänder oss till dig i Trelleborg med omnejd. Läs mer om vårt tjänsteutbud här. Vårt företag har funnits i sju år och vi är tillgängliga framförallt i södra Skåne. Vi levererar hög kvalitet, god service och fläckfria resultat.

Vi utför trappstädning och andra tjänster snabbt och effektivt och till fördelaktiga priser. När du väljer oss så ser vi till att utföra arbetet utefter dina önskemål och behov. För att vara säkra på att arbetet genomförs i enlighet med hur varje kund vill ha det så har vi en god kommunikation med våra kunder. Inget jobb avslutas innan varje kund är helt nöjd

Erfarenhet

Våra medarbetare är mycket erfarna och har arbetat bland annat med trappstädning i flera år. Med hjälp av bra städprodukter och effektiva städmetoder kan du verkligen lita på att den service du erhåller av oss är i toppklass.

Små & stora uppdrag

Oavsett om du behöver mycket eller litet hjälp, om du vill anlita oss för ett engångsuppdrag eller om du vill att vi hjälper dig regelbundet så ställer vi upp! Det är dina behov och önskemål som är i fokus när du anlitar oss.

Kvalitet & Noggrannhet

Vi har alltid högsta fokus på kvalitet och noggrannhet när vi genomför våra uppdrag. Du kan lita på oss och vår kompetens. Om du undrar över någonting, så tveka inte på att höra av dig till oss, så ska vi svara på dina frågor.

Allservice i Malmö AB